Fagerudd Konferenshotell

Gör konferensen till en inspirationsboost!

Det talas ofta om vikten av att vara inspirerad och hur det i sin tur alstrar motivation, kreativitet och nytänkande. Men kanske mer ofta än sällan infinner sig den bekanta känslan av att inspirationen tryter. Man sitter och stirrar in i skärmen och försöker att få ur sig något vettigt, men hur man än gör står det likväl still. Hur ska man då gå tillväga och hur kan man egentligen dra nytta av inspiration?

Inspiration innefattar både att få en ny exalterande idé som man sporras utav eller känslan att vilja skapa något och agera utefter det. Ofta ser man en tydlig länk mellan kreativitet och inspiration, då den nya exalterande idéen kan leda till innovativa tillvägagångssätt och uppfinningar. Med andra ord kan inspiration öppna nya dörrar och möjligheter man annars inte hade sett. Därav ser man inspiration som något nödvändigt för utveckling.

Man ser också att det kan leda till förhöjd produktivitet genom att bli uppslukad av sitt arbete och att bli motiverad till att agera utifrån sin inspiration. Inspiration kan även frambringa en större bild och syfte med arbetet, vilket i sin tur kan leda till ett ökat välbefinnande. Men att hitta inspiration kan vara lättare sagt än gjort – och kan ibland kännas som borta med vinden.

Inspiration går att inhämta lite var som helst, men vad som inspirerar den ena, kanske inte inspirerar den andre. Studier säger att omge sig i nya och omväxlande miljöer tillsammans med andra människor visar sig ofta vara effektiva sätt att stimulera sin inspiration. Detta är något vi på Fagerudd tror stenhårt på.

Vi på Fagerudd vill att konferensen ska vara en social upplevelse. Genom att varva möten med aktiviteter och skratt, byggs sociala band med avslappnade och kanske något oväntade konversationer.  Vem vet, kanske är det just den oväntade konversationen som väcker inspirationen? Aktivitetsbaserade konferenser i kombination med de natursköna miljöerna vid Mälaren skapar de bästa förutsättningarna för att detta ska ske, om inte för inspiration – för socialt samspel.

Vad triggar din inspiration? Vi har flera olika konferenspaket och aktiviteter som hjälper er på traven under konferensen! Eller varför inte boka in en inspirationsföreläsning från Lovak? 

Vad säger våra gäster?

Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
 • Tomas Sonesson
 • VD/Ägare Montree
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
 • Ulf Mattebo
 • Vd/Ägare Ägarledare AB
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
 • Agneta
 • Verksamhetschef
93,8 % av alla våra gäster rekommendera gärna oss vidare!  
 • Gästnöjdhet
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
 • Sara Almert
 • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
 • Ingemar Persson
 • Owner / CEO, Lovak
Google Rating
4.3