Fagerudd Konferenshotell

Kickstarta konferensen med en inspirationsföreläsning!

Happy mind, happy life! Ibland räcker det inte med att byta mötesmiljö för att företagskonferensen ska bli så effektiv som möjligt. Det kan även behövas en ny röst och nya perspektiv för att uppnå bästa resultat.

Varför inte ladda gruppen med positiv energi genom en inspirerande föreläsning? Fagerudds samarbetspartner Lovak erbjuder en uppsjö av föreläsningar som både är underhållande och utvecklande på samma gång.

Här är tre föreläsningar ur Lovaks utbud som vi rekommenderar lite extra för konferensen:

Uppgradera för framtiden

Var befinner ni er? Var vill ni? Hur fortsätter man vara relevant, både som individ och företag? Många verksamheter använder konferensen som ett avstamp mot någonting nytt. Med denna föreläsning får ni hjälp med att fixera blicken mot framtiden och uppgradera ert mindset för att uppnå varaktig framgång.

Magneten

Hur ska vi nå de målsättningar vi satt upp ? Sluta snacka och gör slag i saken. Det är syftet med Magneten som innehåller ett intressant föredrag, en upplevelsebaserad övning och en sporrande aktivitet för aktivt lärande. Tillsammas får ni testa på tekniker kring mental träning som hjälper dig uppfylla både personliga som professionella drömmar.

Vem är den där NÅN?    

“NÅN borde verkligen ta tag i det där”. Känner ni igen formuleringen från arbetsvardagen? Dessvärre en varningssignal på att verksamheten inte fungerar som den borde. Med denna föreläsning får ni verktyg gör att denna NÅN försvinner för gott och organisation där alla känner ansvar,  delaktighet och engagemang.

 

Läs mer om Lovaks inspirationsföreläsningar eller kontakta oss på upplevelsen@fagerudd.se     

Vad säger våra gäster?

Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
 • Agneta
 • Verksamhetschef
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
 • Tomas Sonesson
 • VD/Ägare Montree
93,8 % av alla våra gäster rekommendera gärna oss vidare!  
 • Gästnöjdhet
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
 • Ingemar Persson
 • Owner / CEO, Lovak
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
 • Sara Almert
 • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
 • Ulf Mattebo
 • Vd/Ägare Ägarledare AB
Google Rating
4.3