Inspirerande Fagerudd

Våra konferenser

770x330

Dagskonferens eller övernattning. Oförglömlig bröllopsfest eller sammansvetsande kick-off. Oavsett vad våra gäster förväntar sig av sin vistelse har vi en mångsidig anläggning som kan tillgodose deras behov. Avkoppling eller fullspäckade aktiviteter med jobbet – Fagerudds konferensanläggning har hela spektrat.

Förutom att du och dina kollegor kan finna koncentrationen i en av våra 8 ljusa och luftiga konferenslokaler kommer ni befinna er i en miljö som inspirerar till givande samtal. Omgärdad av majestätiska tallar, glittrande sjöutsikt över Mälarens vatten och fågelsång utanför fönsterkarmen infinner sig mötesglädjen per automatik. Behöver ni ändå lite hjälp på traven erbjuder vi ett stort antal stimulerande företagsaktiviteter som väcker leklust och bygger teamkänsla.     

Är ni ett extra stort sällskap? I sådana fall inhyser vi er i vår största möteslokal, ”Stora Skrapan”, med plats för upp till 135 personer. Vid sidan av våra toppmoderna konferenslokaler kan avskilda möten bokas i någon av våra 18 grupparbetsrum. Samtliga lokaler är självfallet konstant uppkopplade mot trådlöst internet och försedda med den senaste konferenstekniska utrustningen. 

Fagerudds är kvalitetsklassificerade via Svenska Möten. Organisationen som sedan 1981 hjälpt företag att boka möten och konferenser. Ett medlemskap som kräver att konferensanläggningen ifråga uppfyller höga krav när det gäller miljö och utbud. 

Snabbfakta om Fagerudd konferenshotell

– 60 hotellrum med 130 bäddar i 6 hus (21 enkel, 29 dubbelrum samt 10 fembäddsrum)
– 8 konferenslokaler. Den största lokalen rymmer 135 personer
– 18 grupprum
– Samtliga konferenslokaler och så gott som alla gästrum har sjöutsikt
– Fritt trådlöst internet på hela anläggningen via Telia Homerun 100mb fiber

– Sporthall 18 x 36 m för motion; Yoga, QiGong, olika sportaktiviteter som innebandy, badminton, basket, volleyboll, pingis. Hallen är även lämpad för mässor och utställningar
– Bastu och ett mindre gym finns i anslutning till sporthallen
– Stort aktivitetsområde samt tennisbana
– En egen ö ingår i Fagerudds domäner
– Näcken MötesSpa med Mälardalens största bastu, sju SPA-pooler på bryggan utanför, relaxrum med brasa samt badmöjligheter utomhus året om
– Egna aktivieter: RaceRoom, Segway och Jaktsimulator
– Restaurang med 120 sittplatser, sällskapsrum och bar
– Stor veranda i västerläge alldeles invid vattnet med fontän och underbara solnedgångar

– Fagerudd är miljömärkt med Svanen
– Fagerudd är utvald av Svenska Möten

Vad säger våra gäster?

Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
 • Ulf Mattebo
 • Vd/Ägare Ägarledare AB
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
 • Tomas Sonesson
 • VD/Ägare Montree
93,8 % av alla våra gäster rekommendera gärna oss vidare!  
 • Gästnöjdhet
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
 • Ingemar Persson
 • Owner / CEO, Lovak
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
 • Sara Almert
 • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
 • Agneta
 • Verksamhetschef