Fagerudd Konferenshotell

Konferens med guldkant

fagerudd-havets-guld

På måndagar och tisdagar (vår och höst) dukar vi upp vår fantastiska och uppskattade skaldjursbuffé. Passa på att boka in ditt konferensdygn någon av dessa dagar och få en matupplevelse utöver det vanliga!

* Förmiddagskaffe med ett urval av gott
* Tvårätters lunch, serverad förrätt och varmrätt på buffé
* Eftermiddagskaffe med ett stort urval av gott
* Ett glas mousserande
* Lyxig skaldjursbuffé (finns givetvis skaldjursfri alternativ på buffén)
* Två glas vin
* Logi med sjöutsikt, del i dubbelrum
* Härlig frukostbuffé

Pris: Från 1990 kr per person (ex moms)
Enkelrumstillägg, 400 kr

Detta erbjudande gäller för måndagar och tisdagar i oktober, november, januari, februari samt mars. Minsta antal är 8 personer. Alla priser ex moms.

Givetvis går det bra att bara komma som privatperson och njuta av bara skaldjursbuffén, i mån av plats.
Pris: 695 kr/person.

 

Vad säger våra gäster?

Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
92 % av alla våra gäster rekommendera gärna oss vidare!  
  • Gästnöjdhet
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef