Inspirerande Fagerudd

Varför Fagerudd?

På Fagerudd konferenshotell har det från första början funnits någon form av gästfrihet som affärsidé. Från sommarpensionat som öppnades 1911, vilohem för uttjänta husmödrar efter andra världskriget via kursgård med träningsmöjligheter för Korpen på 80-talet, till dagens moderna mötesplats för såväl konferens, bröllop, fest, kick-off, Sjökrog och en rad andra upplevelser.

Sedan Fagerudd tagit steget in i 2000-talet har den uppsatta målsättningen hela tiden varit att förbli Mälardalens mest inspirerande och familjära mötesplats med gästfrihet och värdskap som viktiga huvudingredienser. Närheten till tätorter som Stockholm och Enköping gör Fagerudd till en självklart val att förlägga både den intensiva dagskonferensen och när tid för övernattning finns. Stort eller litet sällskap? Det har ingen betydelse. Våra mångsidiga möteslokaler och varierande hotelldel är anpassade för alla tänkbara scenarion.

Men Fagerudd är så mycket mer än manglingar i konferensrummet. Med åren har vi satsat extra hårt på kombinera nytta med nöje. Mat av kulinarisk toppklass i restaurangen, sjöbastu, spa-pooler, matlagningstävling i Lappkåta, sportiga övningar i Fageruddshallen, avslappnande yoga vid vattenbrynet, vernissagemålning, kajakäventyr mellan Svinnegarnsvikens lummiga öar – vi har ett aktivitetsutbud som erbjuder något för alla smaker.

Tänk inte enbart traditionell konferens. Tänk helhetsupplevelse.

 

Detta är Fagerudd konferenshotell:

– 60 hotellrum med 130 bäddar i 6 hus (21 enkel- och 29 dubbelrum och tio fembäddsrum )
– 8 konferenslokaler. Den största lokalen rymmer 135 personer
– 18 grupprum
– Samtliga konferenslokaler och så gott som alla gästrum har sjöutsikt
– Fritt trådlöst internet på hela anläggningen via Telia Homerun 100mb fiber

– Sporthall 18 x 36 m för motion; Yoga, QiGong, olika sportaktiviteter som innebandy, badminton, basket, volleyboll, pingis. Hallen är även lämpad för mässor och utställningar
– Bastu och ett mindre gym finns i anslutning till sporthallen
– Stort aktivitetsområde samt tennisbana
– En egen ö ingår i Fagerudds domäner
– Näcken MötesSpa med Mälardalens största bastu, sju SPA-pooler på bryggan utanför, relaxrum med brasa samt badmöjligheter utomhus året om

– Restaurang med 120 sittplatser, sällskapsrum och bar
– Stor veranda i västerläge alldeles invid vattnet med fontän och underbara solnedgångar

– Fagerudd är miljömärkt med Svanen

– Fagerudd är utvald av Svenska Möten
– Fagerudd är utvald av IACC

 

  • info@fagerudd.se
  • 0171 - 802 90
  • Bredsandsvägen 63 , 749 48 Enköping
  • Från Stockholm
   Kör av E18 motorvägen vid avfart 143 – Annelund, Enköping Ö. Sväng höger mot Enköping. När du kört över bron över
   E18, sväng vänster in på Österleden. Efter ca 3 km, i rondellen, tag höger mot Enköping och kör ytterligare 1,5 km.
   Sväng vänster vid skylt mot Fagerudd.

   Från Uppsala
   När du kört över E18 vid Annelund, sväng vänster in på Österleden. Efter ca 3 km, i rondellen, tag höger mot
   Enköping och kör ytterligare 1,5 km. Sväng vänster vid skylt mot Fagerudd.

   Från Västerås
   Följ E18 mot Stockholm. Kör av mot Enköping och följ skyltar mot Centrum. I centrala Enköping följ skyltning mot Fagerudd.

Vad säger våra gäster?

Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
 • Agneta
 • Verksamhetschef
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
 • Tomas Sonesson
 • VD/Ägare Montree
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
 • Ingemar Persson
 • Owner / CEO, Lovak
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
 • Ulf Mattebo
 • Vd/Ägare Ägarledare AB
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
 • Sara Almert
 • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping