Fagerudd Konferenshotell

Förslag på aktiviteter till kick-off

Vad som har känts som den längsta sommaren någonsin ebbar sakta ut i höst. Tillbaka på jobbet? Dags för en sammansvetsande kick-off som startskott på en produktiv höst? Här är några förslag på aktiviteter till er kick off som ni kan göra hos Fagerudd.

RaceRoom

Upplev adrenalinkickar och höga farter – utan att röra dig en meter. Våra realistiska bilracingsimulatorer är det bästa sättet att kora teamets bästa chaufför. Nybörjare eller proffs – RaceRoom är lika kul för alla! Simulatorerna består av 3 monitorer, ratt, pedal och ett eget 5.1-ljudsystem i varje racingstol. Närmare verkligheten kan man inte komma!

Jaktsimulator

Till vår lista över förslag på aktiviteter till en rolig kick-off lägger vi även vår jaktsimulator. Prova bara på eller tävla mot kollegorna i ett flertal jakttyper, tavelskjutning eller lerduveskytte. Vår naturtrogna och roliga Marksman ST-2-simulator är en populär höjdpunkt under våra kick-off-trekamper!

Segway

Jo, vi vet. Det kan ibland se lite löjligt ut när man svischar fram stående på en segway. Men tro oss, det är värt det! När du lärt dig grunderna för att köra, vilket enbart tar några sekunder, kommer du aldrig vilja kliva av. Vi har tre stycken som kick-off-gruppen får samsas om. Antingen testar ni enbart eller så arrangerar vi en parallellslalomtävling inne i sporthallen.

Nerver av stål

I samarbete med PULS arrangerar vi ett antal underhållande gruppaktiviteter. Under den här inomhusaktiviteten testas gruppens koncentrationsförmåga, smartness och fokus. Gruppen delas in i olika lag som sedan möter varandra i 12 st varierande utmaningar. Till varje utmaning väljer varje lag ut en lagkamrat per omgång som ska möta de andra lagens deltagare. Alla är garanterade minst 2 utmaningar under denna hektiska men superroliga timme!

konferens-fagerudd

Näcken Mötes-SPA

En kick-off på Fagerudd är inte komplett utan ett besök i vårt Mötes-SPA Näcken. Med Mälarens största bastu, relaxrum med brasa och hela sju SPA-pooler på bryggan så har vi inga problem med att ta emot stora kick-off-grupper. Skåla med ett glas bubbel i poolerna och njut av den bedårande vackra sjöutsikten. Ett välbehövligt tillfälle att ladda batterierna inför en intensiv jobbhöst!

Vill ni ha fler förslag på aktiviteter till er kick-off? Se alla våra aktiviteter eller hör av er till oss så kan vi säkert ordna något!

Vad säger våra gäster?

Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef