Inspirerande Fagerudd

Upplevelsen Fagerudd

Fagerudd försöker konstant förnya och bredda konceptet för vad som kan ingå under en konferensvistelse. Även om det personliga mötet är i fokus så är det som omgärdar och ramar in tillfället minst lika viktiga beståndsdelar i vår värld. Faktum är att vi hellre talar om en social upplevelse än en vistelse.

Miljön på Fagerudd är som gjord för att uppleva och genomföra inspirerande aktiviteter med jobbet i goda kollegors sällskap. Naturen, den rofyllda atmosfären och den uppfriskande grönskan bjuder tillsammans in till lust. Leklust. Lust att bygga team. Lust att tävla. Lust att andas in. Och lust att bara njuta. Precis den avkoppling som krävs efter en hård mötesdag i konferenslokalen.

Men det slutar inte vid lagbyggande. På Fagerudds konferensanläggning finns alla tänkbara möjligheter att utforska. Rofylld strandbastu med relax och massage. Utanför finns 7 st varma spa-bad och dopp i isvak. Stor sporthall för tuffare spel. Äventyr i skog och mark. Eller kanske en tur på sjön. Tillsammans med våra noga utvalda samarbetspartners är det få aktiviteter och upplevelser som inte går att genomföra under din konferens hos oss. Titta på våra förslag i menyn här intill eller kontakta oss för att diskutera rätt upplägg utifrån just ert syfte.

Urval ur Fagerudds aktivitetsutbud:

– Sporthall 18 x 36 m för motion och sportaktiviteter som innebandy, yoga, badminton, basket, volleyboll och pingis. Hallen är även lämpad för mässor och utställningar
– Bastu och ett mindre gym finns i anslutning till sporthallen
– Stort aktivitetsområde samt tennisbana
– En egen ö ingår i Fagerudds domäner
– Näcken MötesSpa med Mälardalens största bastu, sju SPA-pooler på bryggan utanför, relaxrum med brasa samt badmöjligheter utomhus året om

  • info@fagerudd.se
  • 0171 - 802 90
  • Bredsandsvägen 63 , 749 48 Enköping
  • Från Stockholm
   Kör av E18 motorvägen vid avfart 143 – Annelund, Enköping Ö. Sväng höger mot Enköping. När du kört över bron över
   E18, sväng vänster in på Österleden. Efter ca 3 km, i rondellen, tag höger mot Enköping och kör ytterligare 1,5 km.
   Sväng vänster vid skylt mot Fagerudd.

   Från Uppsala
   När du kört över E18 vid Annelund, sväng vänster in på Österleden. Efter ca 3 km, i rondellen, tag höger mot
   Enköping och kör ytterligare 1,5 km. Sväng vänster vid skylt mot Fagerudd.

   Från Västerås
   Följ E18 mot Stockholm. Kör av mot Enköping och följ skyltar mot Centrum. I centrala Enköping följ skyltning mot Fagerudd.

Vad säger våra gäster?

Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
 • Agneta
 • Verksamhetschef
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
 • Ingemar Persson
 • Owner / CEO, Lovak
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
 • Sara Almert
 • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
 • Ulf Mattebo
 • Vd/Ägare Ägarledare AB
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
 • Tomas Sonesson
 • VD/Ägare Montree