Inspirerande Fagerudd

Aktiviteter för kropp & själ

Gruppträningar: – Höj närvaron & energin på konferensen!

Vi samarbetar med med 8877 som erbjuder  erbjuder mängder av olika svettiga och roliga gruppträningsaktiviteter för företagets kick-off eller after work. Företaget drivs av två tjejer från Enköping som alltid har haft ett brinnande intresse av träna och utmana kroppen. De har en bred bakgrund inom tränings- och instruktörsbranschen och är utbildade genom SAFE och AFAA.  En timme med 8877  är det perfekta valet för ett lyckat företagsevent i hälsans tecken! Dessa tjejer skräddarsyr passet efter dina önskemål,

Qi-gong eller Yoga – Hitta balansen!
Med Qi-gong och yoga ges möjlighet till avkoppling; att bli mer fokuserad och att hitta balansen. Vi kan varmt rekommendera ett pass nere vid sjön före frukost. En härlig start på dagen. Denna aktivitet är också perfekt som ett effektivt inslag i en intensiv konferensdag. En paus – Att få känna hur kropp och sinne får lugn och ro gör att dagens prövningar blir lättare.

På Fagerudd har vi egen instruktör varför denna aktivtet kan bokas med kort varsel.
Pris: Från 2500 kr/pass beroende på gruppens storlek.

Skrattyoga – Unna dig själv en uppskrattning och bli ”skratterist”!
Skrattyoga är en härligt befriande aktivitet där alla kan vara med. Att vi mår bra av att skratta finns det ingen som betvivlar. Numera finns det dessutom många vetenskapliga rön som styrker detta. Med skratt förbättras blodcirkulationen. Skratt ger också ökad lungkapacitet, förbättrat immunförsvar och mer positiv energi. Att skratta tillsammans ökar vår samhörighet och gemenskap med andra. Det är ju inte utan anledning vi har ett talesätt som säger att ”skrattet är den kortaste vägen mellan två människor”. Problemet är bara att vi skrattar allt mindre. Det måste vi ändra på!

Med metoden ”Skratta utan anledning” är det enkelt. Metoden innebär att man skrattar i grupp med hjälp av skrattövningar och är utarbetad av den indiske allmänläkaren Madan Kataria.
Pris: 7 000 kr för grupper upp till 30 personer. För större grupper begär offert.

Tipspromenad – Andas in!
Upplev naturen och barrskogsfriden på rullstensåsen som startar här på Fagerudds område. En underbar miljö och fin utsikt bjuds på vägen. Aktiviteten är perfekt som ett avbrott i konferensen. Vill ni hitta på frågorna själva eller ska vi hjälpa er? Kanske passar det att låta frågeformuläret innehålla samma tema som ni har för ert möte.
Pris: från 1000 kr exkl moms

Samtliga priser är angivna exklusive moms.

Vad säger våra gäster?

Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak