Inspirerande Fagerudd

Aktiviteter på sjön

RIB-båt
Upptäck ett nytt sätt att njuta av det vackraste Sverige har att erbjuda och samtidigt se det fantastiska kulturarvet i Mälaren. Vi tar er på en fartfylld, rolig och säker resa där vi blandar natur, kultur och spänning på ett alldeles nytt sätt. Oavsett vädret lovar vi en upplevelse ni sent kommer att glömma! Klädda i varma och säkra sjökläder färdas vi genom ett fantastiskt Mälarlandskap som bäst avnjuts just från sjön.

Turen går förslagsvis från Fagerudd till Birka på Björkö. På vägen passerar vi Grönsöö slott, en fågelkoloni och Mälsåkers slott. Därefter gör vi ett längre stopp på Birka där man kan kombinera  lunch och museumbesök.

Tid: från 1 timme till en hel dag
Prisexempel på två timmar: från 12 000 kr/båt + 195:- per person (max 12 personer/båt). Eventuell mat och dryck tillkommer. I priset ingår all utrustning för färd i öppen RIB-båt oavsett väder.

Kajakäventyr – med picknick.
Ett härligt äventyr på Svinnegarnsviken med sina lummiga öar. Vi ger oss ut för att upptäcka och utforska egna små smultronställen. Ingen vana behövs, alla kan njuta av denna aktivitet. Kajakturen anpassas efter gruppens erfarenhet av paddling och tiden vi har till förfogande. Vi startar med att gå igenom utrustningen och visar på enkelheten med att hantera en kajak. Turen kommer att anpassas efter väder och vindförhållanden för att vi ska få ut det bästa av denna upplevelse. Vi paddlar i K2:or, en mycket stabil och lättpaddlad kajaktyp för 2 personer. Eftermiddagskaffet packar vi ordning i picknick-korgar och tar med ut. Oömma kläder anpassade efter vädret. Tag med komplett ombyte packat i vattentäta påsar. Solskydd.

Tid: 1-3 timmar (max 40 personer)
Pris: Startavgift 3 500kr + 550kr/person. (eftermiddagskaffet/picknick ingår i helpensionen)

Samtliga priser är exklusive moms.

Vad säger våra gäster?

Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
myle