Inspirerande Fagerudd

Näcken Mötes-SPA

Sjöbastu, Spa-pooler och relax

– Med plats för även stora grupper!

Efter en hård dags arbete kan det vara skönt att koppla av i vårt härliga Näcken Mötes-Spa!
Här finns en rymlig bastu (Mälardalens största) med bedårande sjöutsikt, sju SPA-pooler på bryggan utanför och relaxrum med brasa. Med Mälaren utanför fönstret bjuds det in till svalkande dopp; sommar som vinter. Vad sägs om att prova ett dopp i isvak!

Sjöbastu rymmer upp till hela 45 personer. Nästan lika många kan också bada i de tempererade SPA-poolerna utanför. Tillsammans med relaxavdelningen kan hela konceptet hyras exklusivt av grupper upp till 80 personer. Konceptet går också utmärkt att boka för mindre grupper.

I relaxavdelningen finns den välfyllda kylen med bubbel, kalla öl, vin samt läsk och mineralvatten. Vi rekommenderar även vår ”bastuvickning” med ölkorvar, ostkuber, grönsaksstavar och dip.

Näcken Mötes-Spa bokas enskilt av varje grupp i två-timmarspass: kl 14.00-16.00 eller 17.00-19.00 eller 20.00-22.00.

Pris:

Näcken Mötes-Spa inkl bubbelbad, bastu, relaxavdelning samt omklädningsrum och handdukar.

NÄCKEN MÖTE-SPA
Tidsåtgång: 2 h
Startavgift: 3 500kr (inkl 10 pers.)
Pris/person: 350 kr/pers (fr.o.m. person nr 11)
Antal: upp till 100 personer
Tider: 14.00–16.00 & 17.00–19.00 & 20.00–22.00

PLASK & LEK (RaceRoom, Segway, Jakt & Näcken Mötes-Spa)
Tidsåtgång: 3 h
Startavgift: 5 500kr
Pris/person: 350 kr/pers
Antal: 33–100 personer
Tider: 16.00–19.00 eller enl. överenskommelse

Vill ni lyxa till det finns mössor och badrockar att köpa i receptionen.

Samtliga priser gäller våra övernattande konferensgrupper och är exklusive moms. Övriga alternativ enligt separat offert.

Vad säger våra gäster?

Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak