Inspirerande Fagerudd

Bokningsregler

* Dukning och blomarrangemang till borden ingår till middagen.
* Vita dukar och brutna vita tygservetter
* Toastmaster och ansvarig från Fagerudd skall ha löpande kontakt inför och under festen
* Presentbord iordningställs efter önskemål
* Möbleringsförslag bifogas från Fagerudd med beställningen
* Övernattande gäster bokar sitt rum via vår mailadress info@fagerudd.se och betalar sedan logi och frukost på plats, om inget annat överenskommits
* Rumsbokningar utöver brudparets rum ska vara Fagerudd tillhanda senast 14 dagar före evenemanget.
* Definitivt antal gäster meddelas Fagerudd senast 14 dagar före festen
* Tillgång till hotellrummen från kl 12.00 bröllopsdagen
* 2 st placeringsplaner skall upprättas: en med eventuella matallergier/gravida mm utprickat för personalen och en som vi sätter upp i restaurangen till gästerna
* Bordsplaceringen och placeringskort levereras till Fagerudd senast 2 dagar före bröllopet
* Fagerudd garanterar att bröllopsgästerna har anläggningen för sig själv om inget annat överenskommits (gäller bröllop med 50 övernattande gäster)
* Avbokningar av hotellrum och middagsgäster 30 dagar innan bröllopsdagen debiteras brudparet eller den som är ansvarig för festen med 100%

Betalning:
* Betalning: 50% av beräknat belopp i handpenning vid bokning av bröllopsdatumet, resterande belopp betalas in per faktura 30 dagar innan bröllopet.
* Fagerudds bankgiro: 307-0695. Ange datum för bröllopet och brudparets namn

Avbeställningsregler:
Kostnadsfri avbokning fram till 3 månader innan arrangemanget är bokat. Därefter 50% av det som avbokas efter handpenningen erlagts och 100 % av det som avbokas 4 veckor innan ankomstdatum. (förskottsbetalningen återbetalas efter eventuell reglering av avbokningskostnad)

Vad säger våra gäster?

Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB