Inspirerande Fagerudd

Våra konferenser

Dagskonferens eller övernattning. Oförglömlig bröllopsfest eller sammansvetsande kick-off. Oavsett vad våra gäster förväntar sig av sin vistelse har vi en mångsidig anläggning som kan tillgodose deras behov. Avkoppling eller fullspäckade aktiviteter med jobbet – Fagerudds konferensanläggning har hela spektrat.

Förutom att du och dina kollegor kan finna koncentrationen i en av våra 8 ljusa och luftiga konferenslokaler kommer ni befinna er i en miljö som inspirerar till givande samtal. Omgärdad av majestätiska tallar, glittrande sjöutsikt över Mälarens vatten och fågelsång utanför fönsterkarmen infinner sig mötesglädjen per automatik. Behöver ni ändå lite hjälp på traven erbjuder vi ett stort antal stimulerande företagsaktiviteter som väcker leklust och bygger teamkänsla.     

Är ni ett extra stort sällskap? I sådana fall inhyser vi er i vår största möteslokal, ”Stora Skarpan”, med plats för upp till 135 personer. Vid sidan av våra 14 toppmoderna mötesrum kan avskilda utbrytningar ske i närliggande rum. Samtliga mötesrum är självfallet konstant uppkopplade mot trådlöst internet och försedda med den senaste konferenstekniska utrustningen. 

Fagerudd är stolta medlemmar och kvalitetsklassificerade i och via Svenska Möten. Svenska möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta vara på kraften i det personliga mötet.

Att Fagerudd är utvalda av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Fagerudd äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se 

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Sigillet ”Utvald av Svenska Möten” finns endast på anläggningar utvalda av Svenska Möten

Snabbfakta om Fagerudd konferenshotell

– 60 hotellrum med 130 bäddar i 6 hus (21 enkel, 29 dubbelrum samt 10 fembäddsrum)
– 14 mötesrum. Från 2 till 135 personer,deltagarhantering via SvM
–  8 mindre rum för enskilda sittningar i anslutning  till huvudlokalen
– Samtliga konferenslokaler och så gott som alla gästrum har sjöutsikt
– Fritt trådlöst internet på hela anläggningen via Telia Wifi 100mb fiber

– Sporthall 18 x 36 m för motion; Yoga, QiGong, olika sportaktiviteter som innebandy, badminton, basket, volleyboll, pingis. Hallen är även lämpad för mässor och utställningar
– Bastu och ett mindre gym finns i anslutning till sporthallen
– Stort aktivitetsområde samt tennisbana
– En egen ö ingår i Fagerudds domäner
– Näcken MötesSpa med Mälardalens största bastu, sju SPA-pooler på bryggan utanför, relaxrum med brasa samt badmöjligheter utomhus året om
– Egna aktivieter: RaceRoom, Segway och Jaktsimulator
– Restaurang med 135 sittplatser, sällskapsrum och bar
– Stor veranda i västerläge alldeles invid vattnet med fontän och underbara solnedgångar

– Fagerudd är miljömärkt med Svanen
– Fagerudd är utvald av Svenska Möten

Vad säger våra gäster?

Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree