Fagerudd Konferenshotell

LYXMÅNDAG!

fagerudd-havets-guld

Då vi har haft en stor efterfrågan på förra årets populära skaldjursdagar har vi beslutat oss för att återigen erbjuda ett fantastiskt konferenspaket med både Spa och skaldjur!

Måndagar under vecka 39 till vecka 44 dukar vi upp vår fantastiska och uppskattade skaldjursbuffé, dessutom ingår ett två-timmarspass i vårt Näcken Mötes-Spa (först till kvarn då det bara finns tre pass per dag) Passa på att boka in ditt konferensdygn någon av dessa dagar och få en upplevelse utöver det vanliga!

* Förmiddagskaffe med ett urval av gott
* Tvårätters lunch, serverad förrätt och varmrätt på buffé
* Eftermiddagskaffe med ett stort urval av gott
* Två timmar i Näcken Mötes-Spa (först till kvarn)
* Lyxig skaldjursbuffé serveras mellan 19-21 (finns givetvis skaldjursfria alternativ på buffén)
* Logi med sjöutsikt, del i dubbelrum
* Härlig frukostbuffé

Pris: Från 1995 kr per person (ex moms)
Enkelrumstillägg, 400 kr

Detta erbjudande gäller för måndagar från vecka 39 till vecka 44 i oktober. Minsta antal är 8 personer och gäller endast övernattningskonferenser. Alla priser ex moms.

Givetvis går det bra att bara komma som privatperson och njuta av bara skaldjursbuffén, i mån av plats.
Pris: 695 kr/person.

 

Vad säger våra gäster?

Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef
Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping