Konferens Enköping
konferens

Konferens

Äkta mötesglädje med strålande sjöutsikt!

Tänka om. Tänka nytt. Tänka stort. Tänka konferens. Andas in den friska morgonluften. Inspireras av den grönskande naturen. Hämta kraft från en glittrande sjö. Och hör fågelsången utanför ditt fönster. Den som säger att miljön inte har betydelse har aldrig sett solen gå upp över Mälarens stilla vatten.

Stora möten. Små möten. Viktiga möten. En konferens som kräver avskildhet. Eller en kick off som syftar till att komma lite närmre. Olika möten kräver olika slags miljöer. Detta har vi tagit fasta på här på Fagerudd och kan erbjuda dig många sköna mötesmiljöer att välja på när du bokar din konferens hos oss.
   
Totalt kan vi erbjuda 8 moderna konferenslokaler och 18 grupparbetsrum. Samtliga med både modern konferensteknik och en strålande sjöutsikt. Här finner du detaljerad konferensinfo. Välkommen att uppleva äkta mötesglädje på Fagerudd Konferens!
Konferens

Våra konferens-
lokaler

På Fagerudd kan vi erbjuda åtta ljusa, luftiga och moderna konferenslokaler i olika storlekar. Samtliga med strålande sjöutsikt.

Läs mer här
Konferens

Äkta leklust med djupare mening!

Miljön på Fagerudd är som gjord för att uppleva och genomföra inspirerande företagsaktiviteter tillsammans med kollegorna.
Läs mer här
Bokningsförfrågan