Inspirerande Fagerudd

Aktiviteter på Fagerudd

Fagerudds placering vid Mälaren, med sina sköna naturomgivningar och närhet till vattnet, gör konferensanläggningen optimal för avkoppling. Vårt aktivitetsutbud är också i stor utsträckning utformat med rekreation i en familjär miljö som utgångspunkt. Men vi utnyttjar även till fullo vår varierande mylla för att anordna aktiviteter för gäster som efterfrågar en aktiv och pulshöjande upplevelse. 

Är huvudsyftet med ert besök i första hand att landa och koppla av med gruppen så rekommenderar vi en stund i vårt härliga mötes-SPA Näcken. Sippande på ett glas bubbel kan ni njuta av bedårande sjöutsikt i någon av våra sju tempererade SPA-pooler. Eller varför inte ta en av 45 platser i Mälardalens största sjöbastu? Balsam för kropp och själ som också kan innefatta Qi-Gong, Yoga eller kanske en lång promenad.

Samspel är ju dock det effektivaste sättet att bygga mänskliga relationer. Sociala band som exempelvis kan gro under en innebandymatch i vår sporthall, under en äventyrlig kajaktur över Svinnegarnsviken eller under en tur på Segway. Önskar gruppen en fartfyllt upplevelse finns RaceRoom att hyra. Där finns 8st bilsimulatorer med massor av banor, bilar och förare att välja bland.

Denna aktivitet är en riktig pulshögare för både tjejer och killar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad säger våra gäster?

Fagerudd ger inspiration till goda möten. Alltid vänligt bemötande, matupplevelser långt över det vanliga och möjligheter till njutbar relax. Fagerudd har för oss ÄgarLedare under flera år, skapat ramar och innehåll till våra meningsfulla dygnsmöten.
  • Ulf Mattebo
  • Vd/Ägare Ägarledare AB
Först och främst en magisk plats för bröllop! Sen är det en otroligt bra plats för möten med stort plus för maten, personalen och Spa:et
  • Sara Almert
  • VD och fastighetsmäklare Husman Hagberg Enköping
Närheten tillsammans med den underbara miljön och den supergoda maten gör att vi kan jobba effektivt och avkopplat vid varje möte.
  • Agneta
  • Verksamhetschef
Redan när man anländer till Fagerudd känner man hur stressen byts mot ett lugn. Sen möter man personalen och förstår att här kommer man att bli väl omhändertagen. Då har man de bästa förutsättningarna för kreativa och givande möten. Allt förpackat i en miljö som ger en extra dimension.
  • Tomas Sonesson
  • VD/Ägare Montree
"Fagerudd erbjuder mycket intressanta och inspirerande miljöer på alla sätt!  Där är vi på LOVAK mycket gärna och utvecklar våra kunders verksamheter och ledarskap."  
Sjönära hotell
  • Ingemar Persson
  • Owner / CEO, Lovak